Hyvän mielen

parturi-kampaamo Niemenrannassa

Varaa aika
0400 170 578
Karttalinkki

Aukioloajat

Ma 9 – 17
Ti 10 – 18
Ke 10 – 18
To 10 – 18
Pe 9 – 17

Tervetuloa
hemmoteltavaksi
HairStiil Niemenrantaan

Kaipaatko mukavaa hemmotteluhetkeä? Tarjoamme kaikenikäisille asiakkaille mukavan tauon piristämään arkea. Haluamme sinun viihtyvän ja tuntevan olosi kotoisaksi meillä. Tervetuloa hyvän mielen parturi-kampaamo HairStiiliin Tampereelle Niemenrantaan!

Asiakaspalautetta

Annika pelasti kesän! Edellisen kampaajan jäljiltä sai korjattua kerrostetun polkkatukan leikkauksen sellaiseksi kun halusin ja upea kupari värikin tehtiin.

Olisimme kiitollisia, jos voisit jättää Google-arvostelun tästä!

Henkilökunta

Annika

Amra ( äitiyslomalla)

Tuotteet

Laadukkaat tuotteet takaavat huipputuloksen.
Niemenrannan HairStiilissä on käytössä seuraavat tuotteet:

Kérastasen inspiraation lähteenä on moderni nainen, jonka tarpeet tunnemme perinpohjaisesti. Tavoitteenamme on luoda näihin yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltuja tuotteita ja hoitoja, jotka auttavat saavuttamaan upeat hiukset. Raikkaan uuden ilmeen saanut klassinen Kérastase-pakkaus viestii uudenlaisesta yksilöllisestä tyylistä ja vastuullisesta ylellisyydestä. Moderni muotoilu on sekä elegantti että harmoninen. Jalokivimäisten korkkien kullanhohteinen yläosa korostaa hemmottelevien hiustenhoitorituaalien aistillisuutta. Kullakin rituaalilla on oma tunnus värinsä. Uusi muotoilu vahvistaa ylellistä kokemusta ja keventää pakkausta. Pelkästään korkkien keventämisen myötä säästyy yli 45 tonnia muovia vuodessa. Tutustu tarkemmin näihin kylpyhuoneen helmiin

Raikkaasta ELEVEN Australia ‑tuotesarjasta löytyy hiustenhoito- ja muotoilutuotteet jokaiselle hiustyypille, jotka tekevät täsmälleen sen mitä lupaavat. Selkeästi nimetyt tuotteet tekevät oikean tuotteen valinnasta helppoa. 

ELEVEN Australia ‑tuotteet on valmistettu korkean suorituskyvyn raaka-aineista, kuten avokadoöljystä, macadamiapähkinä ‑öljystä, aloe verasta sekä lime uutteesta. Pakkaukset ovat aina 100% kierrätettäviä.

Metallin määrä hiuksissa vaihtelee riippuen hiusten huokoisuudesta ja asuinpaikkamme veden laadusta. Se ei ole ongelma ihmisten terveydelle, mutta se on riski hiusten väri-, balayage- ja vaalennuskäsittelyn yhteydessä. Tämä on hiustenhoitosarjaa, joka puhdistaa metallihiukkasia hiuksista. Hiukset saavat takaisin kiiltoaan ja joustavuuttaan ja ovat hyvinvoivan näköiset. On siis jopa 87 % pienempi riski, että hiukset katkeilevat. Uudelleensuunniteltu pullo on 95% kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus.

Olaplex-tuotteet suojaavat, ravitsevat ja uudistavat hiuksia, sekä korjaavat myös aiemmin syntyneitä vaurioita tehokkaasti vahvistaen hiuksia. Olaplexin kehittämä ja patentoima ainutlaatuinen innovaatio perustuu täysin uuteen Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate ‑aktiiviainesosaan, jota on vain Olaplex-tuotteissa. Tuotteet sopivat kaikille hiuksille. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa jälleenrakentamaan hiusten keratiiniketjuja, joka poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavimmat lopputulokset ovat.