Hyvän mielen

parturi-kampaamo Tesomalla

Varaa aika
050 543 1401
Karttalinkki

Aukioloajat

Ma 10 – 18
Ti 9 – 17
Ke 10 – 18
To 10 – 18
Pe 9 – 17

Tervetuloa
hemmoteltavaksi
HairStiil Tesomaan

Kaipaatko mukavaa hemmotteluhetkeä? Tarjoamme kaikenikäisille asiakkaille mukavan tauon piristämään arkea. Haluamme sinun viihtyvän ja tuntevan olosi kotoisaksi meillä. Tervetuloa hyvän mielen parturi-kampaamo HairStiiliin Tampereelle Tesomalle!

Asiakaspalautetta

Uskomattoman hienoa että Tesomalla löytyy näin ammattitaitoinen, ystävällinen parturi kampaaja, ei tarvi keskustaan lähteä. Jos olen etuajassa mennyt olen seurannut miten huolella asiakas palvellaan, niin nuoret kuin vanhat, naiset kuin miehet ja lapset ! Kaikki ovat iloisen tyytyväisiä poistuessaan, minä myös aina.

Olisimme kiitollisia, jos voisit jättää Google-arvostelun tästä!

Henkilökunta

Kristi

Heli

Tuotteet

Laadukkaat tuotteet takaavat huipputuloksen.
Tesoman HairStiilissä on käytössä seuraavat tuotteet:

Balmain “Hair Couture” hemmottelu hiuksillesi jokaisen päivään. Korkealuokkaiset hiustenhoitotuotteet, joista löytyy kaikki olennainen kauniiden hiusten hyvinvointiin. Tuotteiden koostumus on rikastettu luonnon arganöljyllä ja silkkiproteiinilla, jotka hoitavat ja hellivät hiuksiasi palauttaen hiusten luonnollisen kiillon ja elinvoiman. Silkki sisältää 17 kaikkiaan 19 aminohaposta, jotka vaikuttavat hiuksessa.

Silkkiproteiini edesauttaa hiuksen luonnollisen kosteustasapainon ylläpitoa. Se myös elvyttää vaurioituneen hiuksen pintarakennetta silottamalla sen ja suojaa hiusta muotoilurautojen aiheuttamalta rasitukselta. Luonnon arganöljy ja silkkiproteiini lisäävät hiuksiin kiiltoa ja saavat ne tuntumaan pehmeältä.

Olaplex-tuotteet suojaavat, ravitsevat ja uudistavat hiuksia, sekä korjaavat myös aiemmin syntyneitä vaurioita tehokkaasti vahvistaen hiuksia. Olaplexin kehittämä ja patentoima ainutlaatuinen innovaatio perustuu täysin uuteen Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate ‑aktiiviainesosaan, jota on vain Olaplex-tuotteissa. Tuotteet sopivat kaikille hiuksille. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valikoidut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punotusta sekä auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Dermatologisesti testatut tuotteet on valmistettu Suomessa.

Kanadalainen indiebrändi Design.ME nousi suosioon sosiaalisen median myötä, kun ensimmäisestä tuottesta, Puff.ME:sta, tehty video sai miljoonia näyttökertoja. Kaikki Design.ME:n tuotteet ovatkin vegaanisia, Cruelty Free, sulfaatittomia, parabeenittomia sekä gluteenittomia.

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa jälleenrakentamaan hiusten keratiiniketjuja, joka poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavimmat lopputulokset ovat.

Metallin määrä hiuksissa vaihtelee riippuen hiusten huokoisuudesta ja asuinpaikkamme veden laadusta. Se ei ole ongelma ihmisten terveydelle, mutta se on riski hiusten väri-, balayage- ja vaalennuskäsittelyn yhteydessä. Tämä on hiustenhoitosarjaa, joka puhdistaa metallihiukkasia hiuksista.  Hiukset saavat takaisin kiiltoaan ja joustavuuttaan ja ovat hyvinvoivan näköiset. On siis jopa 87 % pienempi riski, että hiukset katkeilevat. Uudelleensuunniteltu pullo on 95% kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus.